Repaircafè

rc logo 1

 

Vi er klar i Repaircaféen igen lørdag den 6. marts 2024. 

Der er åbent fra 10-14.

Har du derfor noget, der er i stykker, og som egentlig er for godt til at smide ud, så prøv at kigge forbi os, inden du smider det i skraldespanden. Måske kan vi hjælpe med at reparere det ♦ Vi har en reparations-% på lige knap 70. Det synes vi egentlig er meget godt.

Det går så godt, at vi godt kunne bruge lidt flere frivillige – fixere – som vi kaldes. Har du flair for elektronik, syning, IT eller andet, så skulle du overveje at blive frivillig hos os. Vi har åbent 1. lørdag i måneden mellem 10-14. Der er en sandwich undervejs, ligesom der er kaffe og hjemmebag ad libitum. Vi har desuden et mægtigt godt “arbejdsmiljø”!!

Er du blevet interesseret i at deltage i vores arbejdsfællesskab så kontakt:

Jannik Davidsen
email: jannik@cms-net.dk
mobil: 21303739

eller kig ind til os i boderne en 1. lørdag i måneden.

 

______________________________________________________________________

 

 

Vores Repaircafè holder normalt åbent hver den 1. lørdag i måneden

MEN

OBS.: Repaircafé lukket i december.

Vi har netop fået en besked fra kommunen om, at boderne skal bruges til noget andet på vores næste åbningsdag lørdag den 2. december. Det gør os husvilde – og rådvilde.
Vi har betalt for at have lokalerne den dag, og vi har en bekræftelse på det. Alligevel ser det ud til, kommunen kan tillade sig det.

Det er lige koldt nok til at rykke biksen op på torvet. Det vil være svært at finde et andet lokale for dagen – og hvis det lykkedes – vil vores ”kunder” så kunne finde os?

Derfor må vi desværre holde lukket i december – ingen julehygge i Repaircaféen i år. Så allerede nu: Godt nytår til de mange, der er kommet forbi indtil nu.
Vi ses igen i januar – helt præcist lørdag den 6. januar 2024 kl. 10-14 i boderne.

 

 en travl dag i Repaircafé

 

 

_______________________________________________________________________

 

GO åbnede Repair Cafè i Næstved den lørdag den 27. august 2022. Den grønne snor blev klippet over af selveste borgmesteren.

Repaircafè Næstved er en underafdeling af Repaircafè Danmark. Der er sådanne Repaircafèer over hele Danmark. Næstved var nummer 70 på landkortet, og der er kommet mange til siden.

 

Repaircaféen i det grønne

Lørdag den 2.9.2023 fra kl. 11 til 15 var Repaircaféen åben – men det var i Rådmandshaven. Vi deltog i Foreningernes dag sammen med GO. Vejret var fantastisk, og der kom rigtig mange forbi vores stand. Alt værktøj og symaskiner var bragt ned i Rådmandshaven. Vi havde henvendelse om 22 reparationer, hvoraf de 16 blev repareret:-)

RC foto

 

 

Repaircafè Næstved holder åbent hver den 1. lørdag i hver måned i boderne.

Kig forbi. Måske kan den gamle køkkenmaskine komme til at køre igen, måske kan ledningen på lampen udskiftes – og måske skal man lige have hjælp til at få lappet et hul i tøjet. Det hjælper miljøet at reparere i stedet for at smide væk og købe nyt.

Vi har kaffe på kanden – og et stykke kage til 🙂

 

rc borgmester  rc vue  rc inde

Billeder fra Repaircaféens åbningsdag.