Repaircafè

rc logo 1

Vores Repaircafè holder normalt åbent hver den 1. lørdag i måneden

MEN

Vores åbningsdag i oktober – lørdag den 7.10.2023 – afholdes på Axeltorv, hvor vi har fået en bod for en dag. Også her er værktøjet med, så det er muligt at få repareret ting og sager.


 en travl dag i Repaircafé

 

 

_______________________________________________________________________

 

GO åbnede Repair Cafè i Næstved den lørdag den 27. august 2022. Den grønne snor blev klippet over af selveste borgmesteren.

Repaircafè Næstved er en underafdeling af Repaircafè Danmark. Der er sådanne Repaircafèer over hele Danmark. Næstved var nummer 70 på landkortet, og der er kommet mange til siden.

 

Repaircaféen i det grønne

Lørdag den 2.9.2023 fra kl. 11 til 15 var Repaircaféen åben – men det var i Rådmandshaven. Vi deltog i Foreningernes dag sammen med GO. Vejret var fantastisk, og der kom rigtig mange forbi vores stand. Alt værktøj og symaskiner var bragt ned i Rådmandshaven. Vi havde henvendelse om 22 reparationer, hvoraf de 16 blev repareret:-)

RC foto

 

 

Repaircafè Næstved holder åbent hver den 1. lørdag i hver måned i boderne.

Kig forbi. Måske kan den gamle køkkenmaskine komme til at køre igen, måske kan ledningen på lampen udskiftes – og måske skal man lige have hjælp til at få lappet et hul i tøjet. Det hjælper miljøet at reparere i stedet for at smide væk og købe nyt.

Vi har kaffe på kanden – og et stykke kage til 🙂

 

rc borgmester  rc vue  rc inde

Billeder fra Repaircaféens åbningsdag.